Bed and breakfast

Uw Bed & Breakfast is vaak naast uw woonplek ook de omgeving waar uw gasten verblijven en u een bron van inkomsten geeft. Het relatief grote risico op schade maakt het lastig om te verzekeren. Vaak wordt er gedacht dat een reguliere / particuliere opstal, inboedel, aansprakelijkheidsverzekering volstaat voor de risico’s die u als Bed & Breakfast- eigenaar loopt. Dit is echter een complete misvatting, u dient voor dit niet alledaagse risico op maat gesneden verzekeringen te hebben.

Risico evaluatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van uw Bed & Breakfast! Wij kunnen uw zakelijke en privé-eigendommen (die vaak door elkaar lopen) prima binnen één pakket onderbrengen tegen de meest uitgebreide dekkingen en tegen het scherpste tarief. Ook wanneer het gaat om aanvullende dekkingen zoals bedrijfsschade en ongevallen.

Verzekeringen

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en gratis risicoscan waarin wij u op de gevaren wijzen, preventietips geven en indien gewenst de verzekeringsoplossingen aandragen. Bij het afsluiten van het verzekeringspakket verzorgen wij tevens een geheel kosteloze waardebepaling van uw eigendommen.

Wacht niet langer en verzeker jouw bedrijf.